Hårtab

Tidsbestlling

Ring på tlf 3536 3562 og bestil tid eller book online her >>
 
 

Rådgivning

Kontakt os – Vores gode råd er gratis!

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Konsultation er gratis og uforpligtende i salonen på Frederiksberg, København eller du kan ringe på telefon tlf. 3536 3562 og lave en aftale.

Hårløsninger til mænd

Det er ganske almindeligt at opleve hårtab i perioder af livet. Hårtab kan skyldes mange ting – en hel del mænd og kvinder oplever hårtab i forbindelse med stress og præstationer, sygdom og sorg. For de fleste gælder det at håret kommer igen når krop og sind finder balancen igen.
 

Mænd kan også opleve hårtab som følge af hormoneller forandringer. Hormonelt hårtab er arveligt og kan ikke behandles. dog kan hårtab i mange tilfælde mindskes ved forskellige hårkure, massage og ved ændring af levevis.

Der er mange muligheder i dag

Vi har flere muligheder for at afhjælpe. Dels kan man få toppe og stykker af hår, der på net kan integreres med eget hår. Vi har også forskellige former for microhår der kan drysses eller sprayes på det eksisterende hår så dette syntes tættere og kraftigere. Alt efter behov, råder vi over flere løsninger, der kan hjælpe dig med at få dit hår til at virke tæt og sundt.

HOW microhårfiber

HOW microhårfiber er et hårfiber der drysses i hovedbunden og fikseres med en activator. Hårfiberen sætter sig som et fint tyndt net på og omkring dit eget hår. Dit hår synes herefter tæt og man kan ikke længere se hovedbunden. HOW microhårfiber indeholder ingen skadelig kemi og kan bruges af alle.

Nioxin

Tykkere udseende af håret på kun 4 uger
I salonen har vi siden februar 2013 arbejdet med Nioxin. Et amerikansk produktsortiment der endelig er kommet på det europæiske marked. Vi har haft fantastiske resultater med behandlingerne, der koster så lidt som 329.- for en måneds hjemmebehandling. Resultaterne er ganske imponerende og producenten lover endda fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Kom ind i salonen og lad os vejlede dig eller bestil på vores webshop

Splendid Contact skin og Toupé

Har du et varigt hårtab kan vi også hjælpe dig.

Hair for Life er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af både mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silicone.Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du ønsker dig.

Som dit eget hår

Med Contact skin er der ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Ingen kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår som var det dit eget naturlige vel-voksende hår.

Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen – typisk 4 – 5 uger – hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles. Du sover med dit hår, svømmer, og dyrker sport præsis som altid . Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os eller hos en af vores forhandlere til det månedlige kontrolbesøg.

Dækker dit behov

Splendid Contact Skin er et system der egner sig glimrende både som hårdel, toupe eller som helparyk. Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.

Kontakt os – vores gode råd er gratis!

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende i salonen på Frederiksberg, København eller du kan ringe på telefon tlf. 3536 3562