SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed.

Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

DAVID

David er fransk og fra byerne by – Paris. Han har arbejdet for de store modehuse, men vi har fået ham overtalt til at være barber hos Mens Cutting Club på Amager. Her vil han fremover have ansvaret for vores nye luksusunivers af klip, barbering, lækre herregaver og produkter. Læg dig trygt i stolen og lad David vejlede dig i skægpleje og frisurevalg.

SARA

Sara er en gammel kending som er vendt tilbage til HOW. Denne gang skal Sara trylle med sine sakse i Mens Cutting Club på Amager, hvor hun vil have ansvaret for, at vores kunder får den absolut perfekte frisøroplevelse.

Sara vil endvidere kunne tilbyde vores kunder en ContactSkin-hårbehandling, hvor hår pålimes og sidder fast i 4 uger ad gangen. Glæd dig til at komme i hænderne på Sara.

NICOLAI

Nicolai startede i Mens Cutting Club i december og jeg kan love jer for at han brænder for at komme i gang igen. Service er, hvad du vil opleve fra du træder ind ad døren.

Det er en fryd og en fornøjelse at byde Nicolai velkommen i vores barberteam.

LINDA

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club på Amager.

Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

MATHILDE

Mathilde er Juniorstylist, men har også uddannet sig indenfor herreklip.

Glæd dig til at blive betjent af Mathilde.