Søren Barber

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed.

Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

DAVID

David er fransk og fra byerne by – Paris. Han har arbejdet for de store modehuse, men vi har fået ham overtalt til at være barber hos Mens Cutting Club på Amager. Her vil han fremover have ansvaret for vores nye luksusunivers af klip, barbering, lækre herregaver og produkter. Læg dig trygt i stolen og lad David vejlede dig i skægpleje og frisurevalg.

Linda

LISA

Lisa har fingeren på pulsen og med saksen i sin hånd sørger hun for, at du får et lækkert, moderne look. Lisa kan alt med sine hænder. Påsætning af toppe og extensions, superfine tynde striber, lækker herreklip og ContactSkin.

Sæt dig godt tilrette og nyd Lisas professionalisme – hun er ganske enkelt en fornøjelse. 

LINDA

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club på Amager og Frederiksberg.

Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

MATHILDE

Mathilde er knivskarp med sin saks, så her får du hurtigt det look, du gerne vil have. Hun er endvidere vores ekspert (nørd) indenfor alt med farver, extensions og toupéer.

Glæd dig til at blive betjent af Mathilde.

BARBER SØGES

Mens Cutting Club vokser – både på Frederiksberg og i Amager Centret. Derfor søger vi en dygtig barber til at indgå i vores seje team.

Hvis du kan lide miljøet, men ikke har erfaring, kan vi også tilbyde et intensivt kursus, så du kan komme hurtigt i gang – naturligvis med vejledning fra en af dine nye kolleger.

Kontakt os, hvis du er interesseret – eller giv et kald på 3536 3562, hvis du vil høre nærmere.