Søren Barber

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed.

Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

DAVID

David er fransk og fra byerne by – Paris. Han har arbejdet for de store modehuse, men vi har fået ham overtalt til at være barber hos Mens Cutting Club på Amager. Her vil han fremover have ansvaret for vores nye luksusunivers af klip, barbering, lækre herregaver og produkter. Læg dig trygt i stolen og lad David vejlede dig i skægpleje og frisurevalg.

Linda

LISA

Lisa har fingeren på pulsen og med saksen i sin hånd sørger hun for, at du får et lækkert, moderne look. Lisa kan alt med sine hænder. Påsætning af toppe og extensions, superfine tynde striber, lækker herreklip og ContactSkin. sæt dig godt tilrette og nye Lisas professionalisme – hun er ganske enkelt en fornøjelse. 

LINDA

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club på Amager og Frederiksberg.

Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

David Samuel

MATHILDE

Mathilde er dygtig med sin saks og hun er vores ubetingede nørd når det gælder avancerede farver og skønne balayagebehandlinger. Mathilde kan endvidere lave alt indenfor extensions og toupe. Du kan godt glæde dig til at blive betjent af Mathilde.

DAVID SAMUEL

David er fra England og har de sidste 6 år arbejdet i Old English barber shop i indre by. Nu er David kommet til Mens Cutting Club og I vil kunne booke ham på både Frederiksberg og Amager. Kom ind og nyd hans syngende london-accent og få en excellent oplevelse.

_MCC_Charlie

CHARLIE / CHARLOTTE

Velkommen til Charlie som fremover kan bookes i Mens Cutting Club på Frederiksberg.  Charlie er super dygtig til herreklip og du kan roligt lægge nakken tilbage og nyde en professionel behandling af Charlies kyndige saks og kniv. Fremover vil det iøvrigt være Charlie der står for vores Contact Skins og toupéer i Roskilde.